Turvatekijät Videovalvonta

Tiedotteet

19.12.2016

Sote yhteistyökumppani

Turvatekijät Oy on valittu Ikaalisten Kaupungin sote yhteistyökumppaniksi

Ikaalisten Kaupunki valitsi meidät vuoden 2016 sote yhteistyökumppaniksi, Turvatekijät Oy:n henkilökunta kiittää huomionosoituksesta sekä pitkäaikaisesta ja antoisasta yhteistyöstä.19.12.2016

Joulutoivotus Anna lapselle raitis joulu

Hyvää joulua!

Turvatekijät Oy kiittää asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan kuluneesta vuodesta sekä toivottaa Hyvää joulua ja Turvallista uutta vuotta 2017. Tänä vuonna lahjoitimme joulumuistamiseen tarkoitetut varat Pelastakaa Lapset Ry:n sekä paikallisten avustusjärjestöjen kautta vähävaraisille lapsiperheille. Haluamme myös, että jokainen lapsi saa tänä jouluna turvallisen ja raittiin joulun. www.annalapselleraitisjoulu.fi

15.3.2016

Parkanon Rakentajapäivät 19.-20.3.2016

Olemme Parkanon Rakentajapäivillä 19.-20.3.2016 Parkanon Urheilutalolla (Niementie 10, 39700 PARKANO). Tervetuloa tutustumaan uusimpiin kodinturvajärjestelmiin sekä keskustelemaan kotisi ja yrityksesi turvallisuusasioista, lisäksi samalla kannattaa hyödyntää mahtavat messutarjoukset! Esittelyssä myös DAHUA kameravalvontajärjestelmät.

22.9.2015

Turvatekijät rekrytoi vartijoita

Haemme vakituisia ja osa-aikaisia vartijoita Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa sijaitseviin asiakaskohteisiimme. Edellytämme nuhteetonta taustaa ja vartijakorttia, aikaisempi kokemus turvallisuusalan työtehtävistä luetaan eduksi. Työ alkaa välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä. Avoimet hakemukset ja tiedustelut puhelimitse numerosta 0207 350 779 tai sähköpostitse heikki.makinen@turvatekijat.fi.

26.5.2015

Uutuus

Kodinturvatekijät

Tarjoamme kotitalouksille huippuedullisen ja vaivattoman kodinturvapalvelun, jossa saat yhdellä kuukausimaksulla kotiisi langattoman hälytysjärjestelmän ilman aloituskustannuksia ja valvomme kotiasi kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Kotisi ja perheesi suojaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Soita ja kysy lisää! Valtteri Sivula, 0207 350 778

26.5.2015

Uutuus

Etätallenninpalvelu

Haluatko valvoa kotiasi, kesämökkiäsi tai yritystäsi kätevästi, vaivattomasti ja kustannustehokkaasti? Nyt se on helpompaa kuin koskaan! Yhdellä kuukausimaksulla saat kotiisi huippulaadukkaan kameravalvontapalvelun ilman alkuinvestointeja.

Soita ja kysy lisää! Valtteri Sivula, 0207 350 778

19.12.2014

Turvatekijät toivottaa asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen
Hyvää Joulua sekä Turvallista ja Menestyksekästä Uutta Vuotta 2015!

18.12.2014

Laskutusosoitteet muuttuivat

Olemme siirtyneet sähköiseen laskujen käsittelyyn ja toivomme saavamme laskut sähköisessä muodossa. Mikäli yrityksellänne ei ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskuja tai lähettää laskuja sähköpostilaskutusosoitteeseemme, voitte käyttää laskuskannauspalvelumme osoitetta paperilaskujen lähetykseen. Emme vastaanota laskuja käyntiosoitteeseemme.

Pyydämme teitä huomioimaan, että skannaukseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja ja niiden skannattavia liitteitä. Mikään muu materiaali (esimerkiksi kuitit, liikelahjat, luottokortit, pääsyliput) ei välity skannauspalvelun kautta. Lähetettäessä laskuja skannauspalveluun joko sähköpostitse tai postitse tulee varmistaa, että skannauspalvelun osoite on määritetty laskulle (ja kirjekuoreen) täsmällisesti. Muuten laskun välittyminen järjestelmäämme voi viivästyä useita vuorokausia.

Uudet laskutusosoitetiedot löytyvät Yhteystiedot-sivulta.

20.1.2014

Uutuus

Turvatekijät arvokuljetus

Olemme Turvatekijäsi myös arvokuljetuksissa! Kuljetamme arvoesineet, käteisen rahan, arvopaperit, datatallenteet ja muun arvo-omaisuuden täsmällisesti ja turvallisesti. Suoritamme kuljetukset Finanssialan keskusliiton arvokuljetusohjeen vaatimusten mukaisesti (luokat 1 ja 2).

Soita ja kysy lisää! Valtteri Sivula, 0207 350 778

10.12.2013

Turvatekijät muuttavat

Turvatekijät ovat allekirjoittaneet vuokrasopimuksen Ikaalisiin valmistuvan Kauppakeskus Kompin kanssa. Turvatekijät muuttavat uusiin toimitiloihin kauppakeskuksen valmistuttua maaliskuussa 2014. Uusiin tiloihin on helppo poiketa tutustumaan uusimpiin turvallisuuspalveluihin ja -tuotteisiin.

Kauppakeskus Kompin on määrä valmistua maaliskuussa 2014 ja kauppakeskukseen myötä Ikaalisiin avautuu lähes sata uutta työpaikkaa. Kauppakeskuksen suurimpia vuokralaisia ovat Tokmanni sekä K- Supermarket. Kauppakeskus sijaitsee Ikaalisissa kolmostien varrella, Ikaalisten sisääntulotien risteyksessä.

23.10.2013

Defibrillaattori

Turvatekijät hankkivat defibrillaattorin tehostaakseen ensiaputoimintaa!

Turvatekijät on lisännyt päivystävän vartijan kattavaan ensiapuvarustukseen defibrillaattorin (LIFEPAK CR Plus AED). Defibrillaattori on aina vartijan mukana. Kaikki vartijamme ovat suorittaneet Suomen Punaisen Ristin järjestämän EA2® koulutuksen ja hallitsevat defibrillaattorin käytön. Haluamme olla Turvatekijäsi!

Joka vuosi noin 5000 ihmistä saa sydänpysähdyksen sairaalan ulkopuolella, vain muutama pelastuu. Äkillinen sydänpysähdys voi johtaa kuolemaan. Mikäli apua ei ole nopeasti saatavissa, vauriot aivoissa ja sydämessä ovat suuret. Elvytystilanteessa defibrillaattorista on suuri hyöty, koska laite neuvoo käyttäjää ja analysoi potilaan elintoimintoja sekä elvytyksen edistymistä.

18.9.2013

Olemme siirtyneet yritysnumeroiden käyttöön. Yritysnumeroiden hinnat ovat kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 7,02 snt/min ja matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min.

23.6.2013

Turvatekijöiden kotisivuille hyökättiin 22.6.2013 klo 20:30. Nettisivut olivat tämän vuoksi pois käytöstä pari vuorokautta. Pahoittelut häiriöstä. Asia on nyt korjattu.

5.6.2013

Olemme siirtyneet sähköiseen laskujen käsittelyyn. Laskutusosoitteemme on lisätty yhteystiedot -sivulle. Emme vastaanota laskuja käyntiosoitteeseen. Toivomme saavamme laskut verkkolaskuina. Mikäli kuitenkin lähetätte paperilaskuja, huomatkaa että skannaukseen EI saa lähettää muuta materiaalia, kuin laskuja ja niiden SKANNATTAVIA liitteitä. Mikään muu materiaali (esimerkiksi kuitit, liikelahjat, luottokortit, pääsyliput) ei välity skannauspalvelun kautta. Muu postitus tulee toimittaa yrityksemme käyntiosoitteeseen Kauppakatu 8 B14, 39500 IKAALINEN.

11.3.2013

Turvatekijöiden uudet nettisivut ovat julkaistu väliaikaisesti osoitteessa www.turvatekijat.com. Sivut siirtyvät kuukauden sisällä osoitteeseen www.turvatekijat.fi. Sivut tarjoavat tietoa tuotteistamme ja palveluistamme sekä kotiturvakokonaisuudesta. Nettisivuiltamme löydät myös tiedotteita Turvatekijöiden toimintaan liittyen. Tervetuloa uusille kotisivuillemme!